Vrijwilligers & Stagaires

Vrijwilliger, ja, graag!
Heb je zin om lekker buiten te werken en met ons te genieten van deze mooie plek, in een ongedwongen en gezellige sfeer? Op onze biologische boerderij en tuinderij zijn mensen die gemotiveerd zijn om mee te helpen altijd van harte welkom.

Er is vanalles te doen: zaaien, planten, wieden, maaien, harken en helpen met oogsten. Is klussen meer jouw ding, denk aan timmerwerkzaamheden, lassen, gereedschap en materiaal en gebouwen onderhouden dan ben je ook van harte welkom. Ervaring met het werken op een boerderij of tuinderij zijn niet nodig, die ervaring komt vanzelf wel.

Je kan een dagdeel of meerdere dagdelen in de week komen, liefst op vaste dagen, maar als je een keer wil schuiven dan kan dat natuurlijk altijd. Vrijwilligerswerk kan op dinsdag en donderdag. Als je belangstelling hebt kom eens kijken op de tuin of neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Stagiaire
Hof van Gunterstein heeft ieder schooljaar plaats voor meerdere stagiaires Teelt en Veeteelt op MBO of HBO niveau. Voor teelt werk je mee aan alle voorkomende werkzaamheden op de tuin: planten, zaaien, frezen, wieden, schoffelen, oogsten, spoelen, bestellingen gereed maken, zelfoogsters begeleiden. Voor veeteelt werk je mee met de boer, koeien melken, voeren en verzorgen, tractor rijden, instrooien, graslandonderhoud, onderhoud machines, erf en stallen.

Je krijgt volop de mogelijkheid zelfstandig te werken met veel eigen verantwoordelijkheid, maar natuurlijk wel met uitleg en begeleiding. Er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je werkt samen met de boer en boerin en een groep betrokken vrijwilligers. Neem contact met ons op via onderstaand formulier als je belangstelling hebt en/of wilt komen kijken. Een dag meelopen kan natuurlijk altijd.

Inschrijven

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van het Hof van Gunterstein, de boerderij, de oogsttuin, nieuws en recepten, schrijf je in voor de nieuwsbrief.